Behandling av djur

Under meditation, och i kontakt med ditt husdjur, får jag känslor och bilder som visat sig ge ny och viktig kunskap om djurets situation. Bilderna har sedan bekräftats och förankrats hos djurens ägare som kan överväga om det finns något att göra för att situationen ska förbättras.

Några av djuren jag mött:

En litten hund med bruten fot var deprimerad. Vid mötet med hunden en vinterdag fick jag en bild av honom springande på ett fält av grönt gräs. Jag såg en liten tunga slicka ivrigt på något. Ägaren började skratta och berättade att hunden älskade att springa på sommaren och bäst av allt var att få smaka lite glass. Jag tror att han fick glass nu också mitt i vintern.

En orm hade försvunnit. Jag tonade in på den och fick en bild av något vitt fält och att hon låg i något mörkt. När jag hade gått hittade ägaren henne genom att identifiera det vita som var en whiteboard-tavla och nära den en mörklagd hylla. Där låg hon till ägarens glädje.

En något äldre honkatt, som levde med sin matte och en ynge katt, var klart stressade och ledsen. Jag besökte henne i hennes hem två gånger. Matte hade skaffat den yngre katten för att hon trodde att den äldre skulle behöva sällskap. Den äldre katten gick omkring och jamade i hallen en stund innan jag kom. Sedan hoppade hon upp i en säng och jag satte mig vid henne. Då hoppade den yngre högt upp på en möbel och dök ner nära oss. Jag fick en känsla av andnöd och ångest. Jag uppfattade bilden av en stövel som sparkade mot den äldre katten. Matte kunde berätta att hon tagit katten från ett hem med missbruk och våld. Av mina upplevelser drog vi slutsatsen att hon behövde ensamtid med matte och hon inte orkade med den yngre katten på heltid. Matte skulle försöka möta kattens behov.

En hankatt kissade i soffan. Innan matte och lill-husse bestämde sig för att avliva katten ville de att jag skulle se om jag kunde förstå vad som hände. Jag uppfattade en mjuk vit kattmage. Katten gick runt i rummet och var ganska lugn. Jag  berättade för ägarna om vad jag uppfattat och fick en spontan kommentar att det vita var den gamla katten som varit som en mamma för hankatten när han kom till familjen. De visste att han ville sova med henne, men gick inte med på det när han kissade i soffan. Det var en låst situation.

Ett möte med djuret tar ca 45 minuter. Samtalet med ägaren ca 15 minuter.
Ett besök betalar du 500 kr för. Välkommen att boka tid!